Eszti
Honlapverseny! Szavazzatok!

A http://twilight-fan-world.gportal.hu/ oldal honlapversenyén továbbjutottam a második fordulóba! Ezt persze főleg nektek is köszönhetem, hiszen sokan látogatjátok az oldalt, most viszont a segítségetekre lenne szükségem.



A verseny következő fordulójában a látogatók szavazatai alapján dől el, hogy ki fog nyerni. Kérlek titeket, hogy szavazzatok Mókusvirágra... hiszen óriási előrelépés lenne az oldalnak egy ilyen verseny megnyerése!
ITT illetve a felső képre kattintva tudtok szavazni, az oldal alján (görgessetek lejjebb) a bal oldalon! Előre is köszönöm mindenkinek! (Egyenlőre csak 13 szavazatom van, a másik 74-el szemben, szóval hajrá...szavazzatok!)

Elfogyott a tárhely!

Egy elég szomorú dolgot kell megosztanom veletek. Az elmúlt két hónapban, mióta az oldal működik eléggé elszállt velem a ló, és ész és mérték nélkül töltögettem fel a képeket. Sajnos meglett az eredménye, ugyanis a Blogspot 1Gb-os tárhelyéből mostanra 18Mb maradt, ami valljuk be igen kevés.
Egyenlőre megpróbálok minden képet netről feltölteni, és nem szimplán felrakni, de egy idő után ez a 18 mega is el fog fogyni. Sajnos a blogspot tárhelye nem bővíthető (illetve aszem 10$ /év, de Magyarországon nem tudom működne-e) ezért nem igazán tudom, hogy mihez kezdjek.
Ha valakinek van építő jellegű ötlete, tanácsa ezzel kapcsolatban, hogy mivel növelhetném a tárhelyet, vagy csökkenthetném a képek méretét (a már fenntlévőkét is) azt örömmel venném, a szokásos e-mail-re. Előre is köszönöm!
De azért nem kell aggódni. Az oldal valószínüleg nem zár be...legfeljebb átalakul, vagy elköltözik egy nagyobb tárhelyű oldalra, vagy azt is el tudom képzelni, hogy a régebbi postokat kitörlöm.

Twilight interjúk magyarul!

Na de folytassuk Twilight fronton:) Ma is hoztam magyar feliratos Twilight videot Andree808 fordításában:) Megint nagyon megköszönjük neki!!!

Ezek a 2008 novemberi Tyra Banks Show-ban készültek. Az első részben (ez van csak feliratozva) Tyra beszélget a srácokkal. Ezt nem nagyon magyarázom, mivel ott van magyarul.



Inkább a másikról. Ez a második része a Tyra Show-nak. Az elején megismerünk három lányt, akiket egy rajongói összejövetelen összatapostak és most "cserébe" meghívást kaptak Tyra-hoz. Persze nem is sejtik, hogy mi vár rájuk később:) Részt vesznek egy kihívásban, nevezetesen "Twilight Pie Fight" - "Twilight Pite Harc", amikor is az asztalon lévő pitékből, 30 másodperc alatt ki kell halászniuk kulcsokat. A zsűri Robert Pattinson és Taylor Lautner (nézzétek, mennyire örülnek, mikor meglátják a srácokat...szívesen lennék a helyükben:)) a főnyeremény pedig az az ezüst Volvo, amit Rob vezetett a forgatáson.


New Moon képek!

Találtam új New Moon könyvjelzőket, ami nem is lenne annyira érdekes, ha nem egy ÚJ EDWARD KÉP A NEW MOON-BÓL lenne rajt. Szerintem nagyon jóóó kép róla, és ahogy közeledünk a novemberhez, remélem egyre több promókép kerül elő a filmről:)



Társszerkesztő!

A végére pedig egy enyhe hirdetés! Társszerkesztője és fordítója lettem a lionandlamb-love.gportal.hu-nak! Úgyhogy most már ott is olvasható lesz néhány cikkem, írásom, fordításom, de még mielőtt megijednétek:) Mókusvirág az első és az is marad - szóval csak innen viszek el majd oda dolgokat:)



Az oldal főszerkesztője nyaralni ment, így kicsit egyedül garázdálkodhattam - ennek örömére felkerült egy új fejléc és háttér (amiket még egy, azóta abbamaradt, honlapversenyre készítettem). Nézzetek be légyszi, és mondhattok véleményt itt is, ott is. Örülnék neki!