Eszti


Kedvenc Twilight-sztárjaink a fellépéseik, forgatásaik alatt, vagy csak éppen az utcán sétálva mindig megörvendeztetnek minket egy-egy igazán különleges hajkoronával. Nem is beszélve arról, hogy a különböző filmek és karakterek más-más stílust és hajszínt követelnek meg.

Twilight hajkoronák, és egyéb finomságok!

Hoztam nektek egy kis interaktív cikket a Twilight szereplők hajviseletéről. Hogy miért interaktív?
Nos, arra gondoltam, hogy egy nagyobb szavazás keretében, az általatok leadott szavazatokból döntjük el, hogy melyik színésznek, melyik frizura áll jobban. Tehát lehet izzítani az egérgombokat, és kattintani a kedvencetekre.:):):)

A szavazás lezárult, az eredményt ITT tekinthetitek meg.


Kezdjük a sort Kristen Stewart-al. A ő természetes hajszíne a kicsit sötétebb tónusú barna, amihez tökéletesen passzol a szuperzöld szeme:) De az egyik filmje, az Into the Wild forgatása során szőkén láthattuk.



A szavazás lezárult, eredmény ITT!

Illetve Kristen-el kapcsolatban még egy dolog, hiszen az ő haját több alkalommal láthattuk egyenesre vasalva, illetve hullámosan is, pl. a Twilight-ban. Nektek melyik tetszik jobban?

kristen stilus

A szavazás lezárult, eredmény ITT!


Következzen Nikki Reed! Az ő természetes hajszíne is barna, kicsit ugyan világosabb, mint Kristen-é. Szőkén eddig egyetlen filmben láthattuk, na melyikben? Az Alkonyatban.:) Szerintetek melyik áll jobban Nikki-nek?



A szavazás lezárult, eredmény ITT!


Következő versenyzőnk a legszexisebb vámpírdoktor:) Peter Facinelli természetes hajszíne szintén barna, és Nikki-hez hasonlóan őt is az Alkonyatban láttuk először szőke fürtökkel. Na azért nem kell panaszkodni, amikor ugyanis belép azon a bizonyos korházi ajtón, szerintem sokunknak áll el a lélegzete....
Nos, mit gondoltok? Szőke herceg vagy barna herceg?



A szavazás lezárult, eredmény ITT!

Kellan Lutz az egyetlen a csapatban, akit szőke hajkoronával áldott meg az, aki amiben hisz. Pechére ő pont egy barna hajú srácot alakít a Twilight-ban, így őt is befestették. (Kezdem azt hinni, hogy őket direkt szivatták:) Viszon számtalan más filmben láthattuk őt szőkén:) Például a most készülő filmjében, a Warriors-ban is, amiben Ashley Green-el játszik együtt.




A szavazás lezárult, eredmény ITT!


A hajszínen kívül kedvenceink még sokmásféleképpen is megbolondíthatják frizurájukat. És meg is teszik, bár azt hozzá kell tennem, hogy a legtöbb esetbe a végeredmény igazán szemrevaló és jó választás.

Itt van mindjárt Rachelle Lefevre, akinek a haja természetesen göndör és vöröses árnyalatú. Azonban az egyik hivatalos megjelenésén egyenes hajjal láthattuk.



A szavazás lezárult, eredmény ITT!

Az Alkonyatban Rachelle párját alakító Cam Gigandet is átalakításon ment keresztül a forgatás kedvéért. Ő egy hosszabb szőke póthajat kapott. Hát azért lehet vitatkozni, hogy jó döntés volt-e, bár ami igaz, az igaz, hogy sokat lendít a "rosszvámpír" kinézeten.



A szavazás lezárult, eredmény ITT!

Stílusváltás viszont a következőkben lesz csak igazán. Elsőként Ashley Green, akinek gyönyörű, viszonylag egyenes, hosszú barna haja volt. Aztán egy nap felhívta az ügynöke, a Twilight-os meghallgatás után, hogy "Le kell vágatnod a hajadat", ugyanis megkapta Alice cullen szerepét. Majs újra megnövesztette és idén a New Moon forgatása előtt végig figylemmel kísérhettük, ahogy megszabadul szép hosszú hajától.
Ti mit gondoltok Ashley hajáról?



A szavazás lezárult, eredmény ITT!

Stílusváltásból abszolút befutó a következő versenyzőnk. Ő nem már, mint Jackson Rathbone. Jackson-t leginkább extrém stílusáról ismerhetjük, amit több interjúban kifejtett már. Számomra ettől függetlenül még mindíg ő az egyik nagy kedvenc.:)
Döntsetek, hogy nektek melyik tetszik jobban!



A szavazás lezárult, eredmény ITT!

Természetesen a végére hagytam a lényeget! Ha Jackson az egyik kedvenc, ki más lehetne a másik kedvenc, mint Robert Pattinson. Azt kell, hogy mondjam, hogy Robertnek igazán jót tett az Alkonyat. Tekintsünk csak vissza, hát őszintén szólva nem volt mindig ílyen híres, és szerintem életében soha nem szerette ennyi nő:) És külsőre is megváltozott, természetesen előnyére.




A szavazás lezárult, eredmény ITT!