Eszti
Twilight interjúk - magyarul

Kedvenc színészeinkkel olykor csak egyetlen baj van, nem a mi nyelvünket beszélik, vagy épp fordítva, mi nem beszéljük az övükét. Mindegy is, hiszen az angol körül forog a világ. A legtöbb interjút ezért mi magyarok nehezebben érthetjük meg, vagy órákig tartó fordítgatás után élvezhetjük csak az eredményt.

Szerencsére akadnak még kedves, okos:) aktivisták, mint pl. Andi, aki gondolt egyet és nekiállt lefordítani a Twilight-os interjúkat.
Kérésemre Andi hozzájárult, hogy ezeket a videokat közzé tegyem itt az oldalon, mindannyiunk nagy örömére.

Andree888 - http://www.youtube.com/user/Andree808

Kezdetnek egy viszonylag régebbi video, melyben ha csak egy pillanatra is, de pl. megnézhetjük Robert szüleit:) miközben táncolnak:) Illetve ebben a vidiben beszél Rob a magánéletéről is.


Robert Pattinson on Ellen Degeneres Show - magyar felirattal



Ez pedig egy személyes kedvencem. Főleg mikor Kris Robertet szagolgatja:):):) Szóval nagyon viccesek, meg aranyosak együtt.


Kristen Stewart and Robert Pattinson on a French show - magyar felirattal





Még egy video, ahol Rob, Kris és Steph a rajongók és egymás kérdéseire felelnek a filmmel kapcsolatban. És Robert Pattinson bemutatja a "best sexy face" - legszexisebb arcát, vagy legalábbis megpróbálja:)

(Andi üzenete a video-hoz : Elég nehéz volt ennek a videónak a fordítása és nem is tökéletes, ezért bocsi. Van benne kb egy 5 mp-es rész amit nem tudtam lefordítani mert egymás szavába beszéltek és nem értettem mit mondanak. Ezen kívül még egy mondat, amit benne hagytam angolul. Ha bárki érti, kérlek írjátok be commentbe.)

Robert Pattinson, Kristen Stewart and Stephenie Meyer on Moviefone Unscipted - magyar felirattal




Folyamatosan hozok majd ilyen lefordított interjúkat, de mára csak ezt a hármat:)