Eszti
Először is egy elég különleges hírről. Holnap, 2009 július 4-én a Twilight, New Moon cast közreműködésével vámpír baseball-t rendeznek Portland-ben.

Az esemény egyik fő támogatója Edi Gathegi, aki játszani is fog a pályán. A szereplők közül többen is - Peter Facinelli, Ashley Greene, Edi Gathegi, Rachelle Levefre, Solomon Trimble (az egyik La Push-i indián), Michael Welch, Ayanna Berkshire (a felszolgáló az étteremben), Alex Meraz (Paul), Christian Serratos, Kiowa Gordon (a másik La Push-i indián), and Catherine Grimme (kicsi Bella) - ott lesznek.
Különböző jegyeket lehetett venni az eseményre, melyek közül néhány tartalmazta a szereplőkkel való találkozást, autogrammot, és persze az elmaradhatatlan július 4-ei tűzijátékot.

A cast azért szertne baseball-ozni, mert a forgatás során nagyon megtetszett nekik, és szívesen térnek vissza egy ilyen jeles eseményre.

Az eseményről ITT, a hivatalos oldalon is olvashattok.
Remélem, hogy holnap sok video készül, és a youtube is termékeny lesz ezügyben:)


Elkészült, vagy legalábbis mostanra már népszerű, és a rajongók által gyakran látogatott a New Moon Myspace oldala. ITT elérhetitek, többnyire a filmről tartalmaz infókat, illetve megtekinthető a New Moon Trailer is!


Kellan Lutz a napokban interjút adott a Seventeen magazinnak, illetve ebben a rövid videoban köszönt a rajongóknak és a Seventeen olvasóinak.



És végre az én kedvencemről is van hír!!! Jackson Rathbone-ról felkerült két manipulált kép, szerintem mind2 nagyon jól sikerült, és nagyon jól áll neki:)