Kittu
Szegény Robertnek sosincs nyugta. Nemrég rajongó csajok üldözték taxi elé, most pedig mindenki arról beszél, hogy fanatikusok és fotósok lepik el a Remember Me forgatását.

Amikor a producer elment körülnézni a forgatáson, meglátta ezt a rengeteg embert, és szabályokat hozott, miszerint senkinek nem szabad sem Robot, sem a stáb többi tagját zaklatni, zavarni a forgatás alatt. Ebbe beletartozik mind a média, mind a rajongók is.

Egy bennfentes mesélt az OK!-nak: "Ez nevetséges! Jennifer Anistonnal dolgoztam egy filmen, és szinte ott sem volt ilyen rossz a helyzet. Ráadásul az idősebbek nem is ismerik őt (Robot). Ezek mind azok a tizenévesek, akik szó szerint sikítoznak, ha meglátják, így lehetetlenné teszik a forgatást. Testőröket kell bérelniük, ugyanannál a vállalatnál, amit Aniston használ."

forrás: OK!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én tényleg sajnálom őket. Nem csak Robertet, hanem az összes stábtagot, akik azért mennek oda, hogy dolgozzanak, erre ezt lehetetlenné teszi az odacsődülő tömeg.Nem lehet kellemes...

Ne haragudjatok, de a Kellan interjút holnapra halasztom, de ígérem bepótolom.