Kittu
A Twilight film sikeréhez hozzájárul a zene is. Ezt mutatja az is, hogy az Amazon-on már a film megjelenése előtt a toplistára került a betétdalokat tartalmazó lemez, úgy, hogy a tracklista még nem is volt nyilvános. Több ezren jegyeztették elő az albumot úgy, hogy azt sem tudták mi van rajt. És bár a számokat lassan kívülről fújjuk, az előadókról még sem tudunk szinte semmit. Ehhez adok egy kevés kis segítséget. ;) (Mivel rengeteg dolgot szeretnék nektek mutatni róluk, több részletben lesz feltéve!)

Menjünk sorba. Az első szám, amit a filmben hallhattunk, az a The Blackghosts - Full Moon című száma. (Ez az, mikor Bella Forksba indul és érkezik.) A 'The Black Ghosts' egy két tagból álló, (Simian's Simon Lord & The Wiseguys' Theo Keating) brit csapat, akik elmondásuk szerint "perverz, személyes pop zenét" játszanak. (perverse, personal, pop music) A hivatalos honlapot megtalálod itt: http://www.theblackghosts.co.uk A MySapce profilt pedig itt:
http://www.myspace.com/blackghosts (katt a linkekre)





A következő dal az Eyes on Fire a Blue Foundation előadásában. (Az első találkozás után Edward eltűnik, Bella látja a 4 Cullent a menzán.) A Blue Foundation egy dán banda. 200-ben alapította meg Tobias Wilner, becenevén Bichi. Ezután csatlakozott hozzá a 2 állandó tag, Kirstine Stubbe Teglbjærg (na, ezt írjátok le) és Bo Rande, s így hárman alakították ki a különleges Blue Foundation hangzást. A banda azóta még 3 taggal bővült A Teilighton kívül találkozhattok betétdallal a Blue Foundation jóvoltából a Miami Vice-ban és a Narancsvidékben is (The OC). A Twilightban szereplő dalt azóta megklipesítették. A hivatalos videoklip:

Az együttes MySpace profilja: http://www.myspace.com/bluefoundationdenmark (erről az oldalról elérhetitek akár az énekesnő és a frontember MySpace profilját is)
Hivatalos honlapjuk: http://www.dpc-rec.dk/ (katt a linkekre)





A következő részben olvashattok a Collective Soul-ról, Rob Pattinson számairól és sokak nagy kedvencéről, a Muse-ról is.

Ma estefelé egy egész hosszú Kellan Lutz interjút fogok feltenni, szóval nézgessetek fel!;)
Címkék: edit post