Eszti
"Kristen Stewart és Michale Angarano szétmentek!"



Az első ilyen hír hallatán nagyot nevettem, hiszen hónapok óta mindketten azt hangoztatták, hogy a kapcsolatuk tökéletes, és már több mint 4 éve nagyon jól működik. Akkor mégis mi történt?
Hát Robert Pattinson történt, méghozzá mint a villámcsapás.:)


Kristen jelenleg LA-ban forgatja a The Runaway című filmet, Joan Jett énekesnő és bandája életéről és munkásságáról. A barátja, Michael Angarano is már napok óta a városban volt, mégsem készült róluk egyetlen kép sem. Ez elindított sok pletykát már hetekkel ezelőtt, azonban a napokban több amerika hírcsatorna és újság lehozta a cikket (mind hivatalos forrásra alapozva), hogy a pár szakított. (pl.: e!online, imdb, yahoo, celebrity gossip)
Néhány oldalon már teljes tény ként kezelik a dolgot, pár helyen viszont még óvatosan csak szünetről beszélnek.

"Kristent már régóta bombázzák gyülölködő levelekkel Robert rajongói, amiért Kristen nem tud dönteni a két fiú között." [...] " Kristennek már elege van ezekből, ugyanis néhány levélben szívtelennek tartják, és egyesek szerint kihasználja Michael-t és Rob-ot."

A napokban Kristenről érdekes hírek kerültek napvilágra, miszerint nemtetszését fejezte ki Robert és Emilie csókjelentéről. Talán féltékeny? Érdekes nem? Eddig még "harmonikus kapcsolatban" élek, most meg zavar ha Robert egy másik nővel csókolózik.:) Én nem merek nyilatkozni a hírről (őszintén szólva aggódom értük, mert ha összejönnek - aminek nagyon örülnék - és teszem azt szakítanak pl. a Breaking Dawn előtt, akkor velünk, édes rajongókkal mi lesz?
Szóval féltem őket, szépek együtt, csak nehogy a sztárság... az agyukra menjen, és tönkretegye mindkettőjüket.


A holgyforum.hu lehozott egy cikket, melyben Robert nagynénje óva inti unokaöccsét Kristen Stewart-tól. Érdekes cikk,
ITT megtaláljátok. Én ebben a cikkben olvastam először, hogy Kristen hivatalosan véget vetett hosszú kapcsolatának.

A másik oldalt pedig ismerjük. Robert már vagy 4-szer kérte meg Kristen kezét és azt is nyilatkozta, hogy "Kristen fontos szerepet tölt be a szívében, és csak miatta vállalta el Edward szerepét."

Egyszóval adott két ember (mostmár talán mindkettő szingliként). Még egy utolsó cikk idézet és utána lehet gondolkodni, meg reménykedni.
"Kristen és Robert között megvan az a kémiai vonzalom, ami Kris előző kapcsolatában már régóta nem volt jelen, és mindemellett nagyon jól néznek ki együtt."



Forrás: showhype.com, e-online.com, holgyforum.hu
1 Response
  1. style Says:

    Nagyon jó az oldalad! :) Örülök, hogy szakítottak, valahogy nem illettek össze! Ez a pasi nem tud mosolyogni se vagy még én nem láttam olyan képet róla...... SZABAD A PÁLYA ROB!!! :D