Eszti
Még biztosan emlékeztek, amikor pár napja azzal a cikkel volt tele minden oldal (köztük az enyém is), hogy Kristen és Michael szakítottak, illetve felreppentek hírek arról is, hogy Kristen Stewart gyermeket vár Robert Pattinson-tól.

Nos azt inkább hagyjuk, hogy a híreket nyilvánosságra hozó amerikai Life&Style magazin mennyire hiteles forrás, de a minap magukat is meghazuttolva hordanak össze minden hülyeséget, már bocsánat a kifejezésért.

A terhességről szóló pletykákkal(?) Kristen is szembesült, és a Daily News-nak elmondta (ITT az eredeti cikk), hogy csak nevetett amikor meghallotta a dolgot. - "Joan-nal csak álltunk ott, nem hittem el, hogy ez igaz lehet. Azt hiszem ma haza megyek, és úgy teszek mintha ez a két nap meg sem történt volna." -

Az újabb hírverést ez a cikk okozta: "It's Over! Robert dumps Kristen"
(azaz, Vége! Robert dobta Kristent)







(képek forrása: robertpattinsonunlimited.com)

Csak emlékeztetőül itt a pár héttel ezelőtti címlap, ahol még arról számoltak be, hogy a színészpáros egymásra talált. (Véleményem szerint, mivel ők hozták össze őket, keverték a sz*rt, ezért most - az eladásokat feltúrbózva - próbálják helyrehozni, amit elrontottak)



Az új Life&Style-ban olvasható cikket, a "szakításról" nagyjából lefordítottam, az eredetit pedig a képekre kattintve olvashatjátok.
(A cikk fordítása kék betűvel van, míg a fordításban lévő idézetek a különböző informátoroktól kék dőlt betűvel.)

"Robert összetörte Kristen Stewart szívét, mert új kolleganőjével Emilie De Ravin-nal randizgatott.

"Robert és Emilie már jó ideje ismerik és kedvelik egymást" - árulta el egy bennfentes. "Robert ajánlotta Emilie-t a Summit producereinek [ua. az a produkciós iroda mint, ami a Twilight Saga-t viszi], szerinte ugyanis a lány tökéletes lenne a Remember me-ben játszott jelenlegi szerepére. Az eredeti forgatókönyvben viszont a lányt mexikói gyökerekkel barna bőrűnek és sötét hajúnak képzelték."

Robert, 23 és a 27 éves ausztrál Emilie az MTV Movie Award-os Kris&Rob majdnem csók után nem sokkal együtt hancúrozott. Robert és Kris (feltehetőleg - ford.) a show utáni zárt körű partyn csokolózott. De Kris LA-ba ment forgatni, így Robert egyedül maradt NY-ban. És Emilie is egyedül volt: júniusban jelentette be, hogy Josh Janowicz-al három éve tartó házassága hirtelen véget ért. "Az elmúlt időszakban külön élnek" - jelentette Emilie szóvívője.

Titkos szerelem
Emilie válása és Robert friss románca Kristennel megmagyarázza, hogy miért fedi köd az új pár (már új pár? - ford.) magánéletét. "Robert és Emilie között nem láttam flörtölést a forgatáson. - mondta egy Remember me bennfentes. "Szinte állandóan óriási tömeg veszi őket körül. Butaság lenne tőlök, ha valamivel is próbálkoznának. Robertet tinilányok ezrei figyelik."

És tényleg, a színész mindent megtesz, hogy elkerülje a kíváncsiskodókat, és egyedül maradjon - esetleg Emilie-vel. "Robert megkerestette a Summit-al a legbiztonságosabb helyett, hogy NY-i tartózkodása alatt teljes nyugalom övezze magánéletét." - mondta egy Life&Style munkatárs.

A stúdió a Waldorf-Astoria-t választotta. "Ez drágább - majdnem 15000 $ havonta - mintha egy egyszerűbb apartmant bérelnénk neki. De itt van egy alagsori garázs is, így Robert bármikor jöhet-mehet, anélkül, hogy észrevenné bárki." Az elszigeteltség ellenére Robert és Emilie néha többet engedtek meg maguknak a kelleténél. "Néztem őket a július 2-ai forgatáson, és elég jól elvoltak" - mondja egy szemtanú. "Egyszer két felvétel között csak eltűntek, és elmentek egy boltba meginni valamit, úgy tűnt nagyon kedvelik egymást.

Még órákkal később is együtt voltak. Július 14-én, ahogyan erről a Life&Style már beszámolt, Robert és Emilie találkoztak a Bowery Hotel egy félreeső kerti részében. "A kettejük közötti elektromos kapcsolat szinte érezhető volt." - mondja egy másik szemtanú. "Emilie szemei végig Robert-re voltak tapadva, egyre közelebb húzodott hozzá. Aztán mondtak valamit a színészetről, szenvedélyes arcot vágtak, mejd mindketten nevetésben törtek ki."

Aztán a dolgok komolyra fordultak, amikor Robert Twilight cast-társa Elizabeth Reaser (aki Edward anyját, Esme-t játsza) is csatlakozot hozzájuk. Ekkor Emilie elmondta, hogy aggódik, hogy mutatnak a csókjeleneteik (Robert-tel - ford.) a képernyőn. Elizabeth pedig azt tanácsolta: "Ahogy megcsókolod Robert-et a való életben, csináld ott is úgy."

Néhány nappal ezelőtt Rob és Emilie ugyanebben a hotelben töltöttek el egy meghitt estét, ami viszont egy emeleti szobában fejeződött be - állítja egy pincérnő. "Egyértelműen látszott, hogy flörtölnek." Miközben Robert és Emilie egyre közelebb kerülnek egymáshoz NY-ban, addig Kristen teljes erővel Joan Jett megformálására koncentrál a The Runaways-ban.

Kristen könnyek között
Krisnek nehéz lehet elrejteni az érzelmeit a (Michaellel való - ford.) szakítás után. A színésznő egyébként erős jellem, mégis könnyek között tört ki a LA-i forgatáson, mikor az egyik jelenet felvételénél Joan Jett rákiabált, hogy nem jól játsza a szerepet. (A két dolog szerintem nem függ össze, azt a jelenetet ugyanis már 50-edszer vettéék fel, nem csoda, hogy az egész stáb ideges volt. - ford.)

Nem csoda, hogy Kristen érzelmei tönkrementek, hiszen ez volt a második szakítása két hónapon belül. Kris-nek hosszú kapcsolata volt Michael Angarano-val, mielőtt a New Moon forgatásán beleszeretett Robert-be. De a színésznő egyik barátja nincs meglepve azon, hogy Kris és Robert kapcsolata nem működött.

"Kristen utál telefonálni, e-mailezni, vagy BlackBerry-zni." - mondta egy haver. "Így még maga a gondolat is örültség, hogy fenn tudna tartani egy tartós kapcsolatot Robert-el."
És most, hogy Emilie is belépett a képbe. "Ők ketten úgy néztek ki, mint egy boldog, friss páros." - árulta el egy szemtanú a Bowery Hotel-ből. "Úgy bámulták egymást, mintha egyedül lettek volna a teremben."

Vége:)

Nos, hát most gondolom mindenkinek megvan a véleménye, higgyétek el nekem is. Szerintem ez a cikk, úgy ahogy a többi is, óriási kamu.
Oké, hogy Kris és Michael szakítottak, oké hogy Rob meg Kris összejöttek.... (bár még ezt sem erősítette meg egyikük sem) de az, hogy terhességről meg Emilie-ről ilyeneket terjesztenek... szerintem már túlmegy minden határon.
Tudjuk jól, hogy Robert mindenkivel jófej, Kristen kezét is már megkérte vagy négyszer, ezért nem kell csodálkozni, hogy Emilie-vel is jóban van, de szerintem (remélem) nincs több köztük.

És akkor még egy kis hab a tortán!

Hasonlóan a Life&Style magazin, mi más:) megírta, hogy Kristen nem szerződik le a negyedik Twilight filmre, mert elege van a pletykákból és Robert-ből.
A magazin szerint Rob és Kristen szakítása kettétörheti a Twilight Saga hódítóhadjáratát, hiszen az Eclipse-ben már komolyabbra fordul a két főszereplő viszonya és ezt - ha nincsnek jó viszonyban a színészek - nem fogják tudni eljátszani.
A negyedik filmről pedig azt írták, hogy Kristen mivel még nem írta alá a szerződést, ezért most szeretne elállni a dologtól és nem részt venni a 2010-es forgatásban.

Megint csak egyet mondhatok: kamu.... de már kezdem felhúzni magam ezen az újságon... Komolyan, nekik egyáltalán nem tűnik fel, hogy mennyi hülyeséget hordanak össze.

Nektek mi a véleményetek? Írjátok meg!

3 Responses
  1. Kaori Says:

    ez már tényleg beteges amit a sajtó művel xD


  2. Névtelen Says:

    ez már tényleg nevetséges.a sajtó és az újságok teljesen tönkreteszik kristen-t és rob-ot!!!legalább az igazat írnák le és nem a pletykákat (amit szerintem csak ők találtak ki!!!)és ha ez tényleg igaz akkor ezek miatt nem kristen fog szerepelni a 4. részben(ez nagyon rossz lenne)én nagyon szomorú lennék ha ez miatt kristen és rob nem lenne jóba egymással:(


  3. Névtelen Says:

    egy ribanc miatt hagyta el kristent ! halljátok kristen meg legyen a szerelme taylorlaut5ner ennyi.