Kittu
Rachel megy, helyette Bryce lesz Victoria!

Van egy jó hírem, és egy rossz... Kezdeném inkább a rosszal. A helyzet az, hogy dobták Rachel Lefevret...Hogy ki? A Summit. 3 héttel az Eclipse forgatása előt kirúgták, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva (legalább is ez állt a Summit közleményében.) Így kedvenc Victoriat alakító színésznőnket Bryce Dallas Howard fogja helyettesíteni. Rachel pedig egy másik filmben fog szrepelni. (Ez egy kicsit bűzlik nekem. Nem hinném, hogy a forgatás előtt 3-4 héttel találták ezt ki, és szerződtették a másik csajt. Az az érzésem, hogy meg akarták várni, míg lecseng a Comic Con. Így megússzák a botrányt, és még kaszálnak is...Ez magánvélemény, de szerintem ez szemétség...Na mindegy...)

Ő az új Victoria:



Új New Moon poszter - Edward-al

A jó pedig, hogy megjelent egy újabb kép a New Moon sorozatból, méghozzá Edwardról. Ezt egyébként egy francia magazin közölte le.




Valamint hoztam még egy Jamie Campbell Bowe interjút az MTV-vel.(A videóra kattintva megnézhettek vele még 2 videót!)


És még egy nagyon jóóó videó a Twilight otthonáról, Forksról :)




Szeretnék kérni tőletek valamit. Ha esetleg valakinek van magyar felirata az Adventurelandhez legyenszíves szóljon a chatben, vagy akár írjon mailt a kisposzke@freemail.hu címre! Köszönöm szépen.

forrás: Twilightlexicon, Robsessed,MTV.com