Eszti
Neon cikkek

Találtam több nevetséges cikket a neon.hu nevezetű nevetséges pletykaoldalon... nem bírom ki, hogy ne mutassam meg nektek... kész röhej, hogy az emberek miket nem képesek összehordani.

Ha nincsenek lesifotók, vagy forgatási képek, esetleg interjúk, akkor Robert rögtön halottnak van nyilvánítva, Kris meg prosti lesz... NO COMMENT! Illetve a ti véleményeteket szívesen olvasnám.:)


Művészfilmben meztelenkedik Kristen Stewart


"Úgy tűnik, mostanában egy sor korábban jókislánynak hitt színésznő kapja le magáról a dresszt a kamerák előtt: új filmjében nem csak Vanessa Hudgens játszik prostituáltat, hanem - friss értesüléseink szerint - Kristen Stewart is!

A hír immár hivatalos: Kristen Stewart igent mondott a Welcome To The Rileys című független művészfilm forgatókönyvére! A filmben egy fiatal, Mallory nevű prostit kell alakítania, aki sztripízt is vállal - így aztán érthető módon többször is meg kell mutatnia magát ruha nélkül.

Érdekes módon Kristen kimondottan örül annak, hogy meztelenségével sokkolhatja a Twilight-fanokat: „Ez egy kissé elvont művészfilm, akit normális körülmények között senki se nézne meg. Így viszont garantáltan lesz pár millió ember, aki kíváncsi lesz a meztelen Bellára! Már ezért megéri!” - no igen, önbizalomban azért nincs hiány, de Kristen mentségére szóljon, hogy elismerően nyilatkozott leendő munkatársairól is: „James Gandolfinivel és Melissa Leóval dolgozni minden színész álma, örülök, hogy nekem erre is lehetőségen nyílt!”

A szerep színészileg is komoly kihívást jelent Bella megformálójának. „Egy összetört, bizonytalan lányt játszom, aki elszökik otthonról. Az utcán tengődik, mikor találkozik a James Gandolfini által megformált karakterrel, aki épp annyira halott mélyen legbelül, mint ő maga - fel kell ébreszteniük egymást”."


Kristen Stewart szereti Jodie Fostert, de nem "úgy"

"Igen, szóval Kristen Stewart szereti Jodie Fostert, de nem „úgy” - miről is van szó?Kristen Stewart úgy véli, a legmélyebb benyomást színésznői énjére Jodie Foster gyakorolta, a rutinos színésznő ezért azóta Kristen példaképe. 2002-ben játszottak együtt a Pánikszobában.

ks

„Rengeteget alakított rajtam az élmény, hogy vele együtt játszhattam. Egy egészen sajátos, egyedi színésznői gondolkozásmód alakult ki bennem a hatására, onnantól tudtam, hogy kell a dolgokat csinálni. Ő persze nem olyan ember, aki leül és tanácsokat ad, inkább csak figyeltem, és ez csodálatos, erős hatás volt számomra.”

Jodie Foster valóban remek színésznő és fantasztikus pályát futott be, de szinte lehetetlen, hogy a Pánikszobában az a zsenge kislány nem más, mint a gyönyörű Twilight-sztár, Kristen Stewart!"

forrás: neon.hu