Eszti

Neon cikkek . . . vidám estékre:)

A neon.hu kétes dicsőségű internetes pletykaoldal újabb nagyon vicces cikkeket közölt le a Twilight/New Moon-al kapcsolatban. Berakom ide is, olvassátok és nevessetek velem együtt:)



"Robert Pattinson divatba hozza a biszexualitást?

Ősszel kerül a mozikba az Újhold című film, így hát nem meglepő, hogy világszerte tombol a Robert Pattinson-láz. A film egy másik szereplője, Nikki Reed ezt máshogy látja. Szerinte az ok ennél sokkal prózaibb…

"Robert eléggé lányosan néz ki, és a fiatal csajok imádják az olyan srácokat, akik olyanok, mint a nők."

Hmm. Érdekes kijelentés. Tehát a mai lányok a saját nemükhöz vonzódnak, de mégsem? Akkor terjedőben a biszexualitás? MINDERRŐL ROBERT TEHET?

Ezek a mai fiatalok, bahh!"

rob

És egy másik cikk, ami bár jó lenne ha igaz lenne, valószínűlég nem az, sőt biztos, hogy nem igaz:) De a neon.hu-nál ezek szerint megint a bolhából elefántot készítő csapatnak nem volt más dolga...:)


"5 órás lesz az Újhold?

Legalábbis a soundtracket készítő egyik együttes tagjai szerint. Persze abban nem reménykedhetünk, hogy ezt a vágatlan verziót teszik majd be novemberben a mozikba. Az Alkonyat-rajongók bánatára.

ujhold

A Death Cab For Cutie nevű zenekart már fel is kérték, hogy készítsenek betétdalokat a filmhez. A stúdióban egy speciális verziót mutattak neki, amiről kiderült, nagyjából 5 óra hosszú. Kezdhetnénk ujjongani, hogy 300 percen keresztül elveszhetünk a kidolgozott testű Taylor Lautner és a festett hasú Robert Pattinson látványában, de sajna hamar le is lohasztották a kedvünket. Nem kerül ez a vágatlan verzió a mozikba, viszont arra még van remény, hogy a DVD-formátumon nagyon is rajta lesz. Reméljük."